Renovering Östhammar

RING OSS - 018-444 57 10

Renovering

Vi som arbetar på Björkmans Bygg arbetar med alla slags husrenoveringar och kan erbjuda en kostnadfri genomgång av ditt projekt på plats.

Tänk dig att få ett helt nytt kök eller vardagsrum. Önskar du dig helt nya golv? Det är inga problem! Vi har hantverkare för alla de delar av en renovering inomhus - på de sätt som du önskar dig - och vi har erfarenhet av både golvläggning, tapetsering och ommålning. Här kan du se några av våra tidigare arbeten.

Golvrenovering i Östhammar

Antingen lägger vi nytt golv eller så slipar om det golv som du redan har. Önskar du dig helt nya golv, lägger vi nytt med just de material som du önskar. Det finns flera nya och mer moderna golvmaterial som verkligen lyfter golvet från sin tidigare nivå.

Här finns fina material att välja mellan, såsom:

  • linoleumgolv som går att slipa om
  • plastgolv
  • heltäckningsmatta 
  • fina parkettgolv 
  • trägolv som är lagda i tiljor

En golvslipning är en mycket miljövänlig åtgärd för att få ett nästan nytt golv. Det innebär att vi tar fram en helt ny golvyta då vi slipar det. På så sätt kommer all smuts, repor och hack bort. Om du har ett trägolv kommer ådringarna i träet fram när vi slipar om golvet. När vi har slipat trägolvet lackar vi det eller lägger på hårdvax, lut eller olja - du bestämmer vilka material som du önskar till ditt slipade trägolv.

Tapetsering och målning

När vi tar oss an väggar och du önskar att vi målar om eller tapetserar, ser vi först till att riva bort allt som finns på väggarna. När sedan underarbetet är klart kan vi sedan börja spackla. Då spacklingen har torkat, tapetserar vi sedan väggarna. Varje projekt är unikt och vi gör alltid en bedömning av arbetet i ett första möte med dig som kund. Det kostar inget att fråga och vi tar oss gärna tid tillsammans med dig så att du kan planera hur renoveringen i Östhammar ska bli.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert från oss.

Björkmans Bygg


Mariebergsvägen 27
742 93, Östhammar

018-444 57 10

[javascript protected email address]

559255-9941


Renovering

Byggnation

ROT-företag


logo-image

Om Oss

Vi genomför vårt projekt i nära kundrelation med dig!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Björkmans Bygg

Org nr: 559255-9941
Mariebergsvägen 27
742 93, Östhammar
Tel: 018-444 57 10

Hitta hit