Renovering Östhammar

RING OSS - 018-444 57 10

Byggnation

Vi bygger nytt i Östhammar också

Vårt byggföretag i Östhammar bygger allt från grunden: allt från att gjuta grunden till att lägga taket på ditt nya hus. Här finns flera olika alternativ när det kommer till att bygga nya hus.

Önskar du dig ett nytt hus som vi bygger med lösvirke innebär det att vi bygger huset: från grunden till taket. Lösvirke innebär att bygget sker med lösvirke - och du som ny husägare - bestämmer hur du önskar dig det. Vi bygger alltid i nära samarbete med arkitekt som antingen vi, eller du, anlitar. Ett arkitektritat hus blir alltid ett unikt hus, som ingen annan än du äger. Vid alla nybyggnationer av hus, anlitar vi en arkitekt som ritar utförande och design på huset.

Bygga modulhus

Ett modulhus är ett hus som redan är klart och kommer i moduler. Sedan är det alltid upp till den nya husägaren att anlita hantverkare som kommer och arbetar med inredningen, drar alla VA-rör, installerar kök och badrum, målar och tapetserar inne i det nya huset. Ett modulhus är inte klart när leverantören monterar ihop det även om själva bygget av ett modulhus går väldigt snabbt.

Det som återstår brukar alltid vara det mesta som ska sitta på plats invändigt så att du som husägare sedan kan flytta in. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med modulhus och hyr in personal så att du får tillgång till alla de hantverkare som behöver arbeta med det tills allt är färdigt och inflyttningsklart.

Attefallshus och friggebod

Även attefallshus och friggebod kan komma i moduler, precis som andra modulhus, men attefallshus och friggebod i Östhammar kan byggas med lösvirke. De har då inte samma krav på arkitektritning som andra, större hus.

Bygga carport 

Om du behöver en ny carport, kan vi bygga en sådan åt dig. Först kan vi gjuta en särskild grund där din nya carport kan stå. Sedan bygger vi tak och ställning som taket kan stå på. Vill du det så bygger vi carporten med vindskydd, snöskydd och liknande som du önskar till din bil. 

Om- och tillbyggnader

Behöver du en om- eller tillbyggnad av ditt hus eller radhus? Många gånger händer det en hel del i familjer; man blir fler - eller färre. Barnen växer upp och kanske vill bo mer avskilt i en över- eller undervåning. Då kan ni behöva bygga till, bygga om eller utföra andra ombyggnader. När du tar kontakt du får gärna förklara hemma hos dig, på plats, hur själva om- eller tillbyggnationen ska se ut och var den ska stå.

På denna sida kan du se några av våra senaste byggnationer.

När det gäller carport, attefallshus eller friggebod gäller speciella regler för ROT. 

Du kan alltid ansöka om att få sänkt arbetskostnad - med ROT-avdrag, som dras av på din inkomstskatt - för arbetet med om- eller tillbyggnaden. Vi hjälper gärna till med det så att du slipper det pappersarbetet. Då betalar du endast med avdragen summa direkt på din faktura från oss.

Ta kontakt och få kostnadsfri offert från oss!

Björkmans Bygg


Mariebergsvägen 27
742 93, Östhammar

018-444 57 10

[javascript protected email address]

559255-9941


Renovering

Byggnation

ROT-företag


logo-image

Om Oss

Vi genomför vårt projekt i nära kundrelation med dig!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Björkmans Bygg

Org nr: 559255-9941
Mariebergsvägen 27
742 93, Östhammar
Tel: 018-444 57 10

Hitta hit