Renovering Östhammar

RING OSS - 018-444 57 10

Om oss

Vårt företag renoverar i Östhammar

Välkommen till Björkmans Bygg i Östhammar! Vårt byggföretag i Östhammar är ett mindre byggföretag men vi bygger alltid med ett stort hjärta. Vårt fokus är 100% kundnöjdhet och vi genomför alltid våra projekt i tät kundrelation med dig. I Östhammar, arbetar vi med både invändig renovering och utvändig fasadrenovering, såsom fönsterrenovering eller fönsterbyte. Invändigt kan vi utföra köksrenovering så som du önskar det. Utvändigt kan vi även erbjuda fasadtvätt.

Här kan du se några av våra referenser.

Vi utför även om- och tillbyggnader. Behöver ni ett garage, övervåning, eller fler rum på bottenvåning? Då bygger vi det åt dig. Vi bygger även attefallshus och friggebod på er tomt, eller kanske ni önskar er en carport?

Vi är ett byggföretag med ROT

Vi bygger även altaner, balkonger och balkong- och altanräcken och är ett byggföretag som uppfyller alla villkor för ROT-avdrag. För alla privatpersoner som äger sitt hus, radhus eller bostadsrätt kan alltså få ett förmånligt och skattefinansierat avdrag som sänker arbetskostnaderna avsevärt, som mest 30% av hela arbetskostnaden, under ett år.

Hur mycket du kan dra av, beror mycket som du har använt av ROT-avdraget under innevarande år. Du kan dock inte få dra av mer än 50.000 kronor på ett år. Nästa år, får du möjlighet på nytt att dra av 30% för hela nästa år.

Byggföretag både för företag och husägare

Vi är ett mångsidigt byggföretag i Östhammar och har flera tjänster som vi erbjuder både till andra byggentreprenader, renoveringsföretag, inredningsföretag och villaägare, radhusägare eller bostadsrättsägare.

De tjänster som vi erbjuder är:

  • Renovering 
  • Nybyggnation 
  • Finsnickerier 
  • Vi lägger i markskruv
  • Målningsarbete både inom- och utomhus 
  • Fasadtvätt med ultrarentvatten

Vi erbjuder våra tjänster både i Östhammar, Uppsala och Alunda.

Ta gärna kontakt för offert och berätta vad ni önskar er av oss!

Björkmans Bygg


Mariebergsvägen 27
742 93, Östhammar

018-444 57 10

[javascript protected email address]

559255-9941


Renovering

Byggnation

ROT-företag


logo-image

Om Oss

Vi genomför vårt projekt i nära kundrelation med dig!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Björkmans Bygg

Org nr: 559255-9941
Mariebergsvägen 27
742 93, Östhammar
Tel: 018-444 57 10

Hitta hit